top of page

Hoe werkgeversgericht is jouw organisatie?

Met onze zelfscan werkgeversgerichtheid houd je jouw organisatie een spiegel voor. Hoe gaat jouw organisatie in werkelijkheid om met werkgevers? En dan niet alleen de jobhunters die in contact staan met de werkgevers, maar ook andere medewerkers en afdelingen? De zelfscan toont welke meningen er in jouw organisatie over dit belangrijke thema leven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Alle medewerkers uit de verschillende lagen en afdelingen van jouw organisatie vullen een vragenlijst in over diverse onderwerpen, zoals:

  1. ​Strategie en inhoud

  2. Strategie en beleid

  3. Leiderschap

  4. Externe klantgerichtheid

  5. Interne klantgerichtheid 

  6. Individuele kracht of empowerment

Wil je graag al even proeven van onze zelfscan werkgeversgerichtheid?

Dat kan! 

L​open die meningen uiteen? Het rapport geeft weer hoe in jouw organisatie wordt gedacht over werkgeversgerichtheid. Tijdens een ‘consensusbijeenkomst’ bespreken we samen de onderwerpen waarover de meningen sterk uiteenlopen. Op die bijeenkomst zijn één of meerdere personeelsleden uit de verschillende afdelingen en geledingen van jouw organisatie aanwezig. Het doel van de bijeenkomst is om, in overeenstemming, vast te stellen waar de organisatie staat.​

Vervolgens bundelen we alle scores in een eindrapport waarin je een duidelijk beeld krijgt waar het goed gaat én waar er je nog aan kan werken om de dienstverlening naar werkgevers te verbeteren. Indien gewenst, begeleiden we je graag bij de verdere uitwerking en implementatie van de verbetervoorstellen.

Heeft het proevertje gesmaakt?

Wij adviseren je graag over de meerwaarde van de zelfscan werkgeversgerichtheid voor jouw organisatie

of nodig ons uit voor een kop koffie en een babbel

inc_W_logo_std.png

Inclusief werk(t)

Kesseldallaan 12/303

B-3010 Kessel-Lo

BTW BE 0563.711.045

bottom of page